Web master: Frank Kraak

Education Fund Holy Family

Adoptie

Hoe gaat adoptie in zijn werk?

Door één van de kinderen van het centrum te adopteren steun je het werk van Holy Family Care Centre op een structurele manier. Je garandeert voor een periode van minimaal 5 jaar een vaste bijdrage aan het Centre, die gekoppeld wordt aan een van de kinderen.

Je bijdrage komt niet aan één individueel kind ten goede maar aan alle kinderen om hun een goede ontwikkeling en toekomst te bieden.


Hoeveel moet ik bijdragen om een kind te adopteren?

Als indicatie gaan we uit van een bijdrage van € 25,- per maand.

Ook gelet op het voorgaande wil dat niet zeggen, dat we niet blij zijn als je voor een lager bedrag kiest. En natuurlijk zijn hogere bedragen altijd welkom!


Hoe maak ik mijn bijdrage over aan Education Fund Holy Family Care Centre?

U maakt uw maandelijkse bijdrage over op onze bankrekening:


ING rekening 479 2828

(IBAN NL41INGB 000479 2828;   BIC: INGBNL2A)

Stg Education Fund Holy Family Care Centre Ofcolaco

Doelenstraat 25-18

5081 CJ Hilvarenbeek


Wat gebeurt er met het geld dat ik betaal?

De stichting voegt je bijdrage toe aan het education fund en overlegt met de leiding van het Centre over de besteding.


Kan ik mijn adoptiekind uitkiezen?

Binnen de mogelijkheden die we hebben kun je niet zelf een keuze maken uit de kinderen die op het centrum verblijven. De praktijk tot nu toe is, dat je kunt aangeven welke voorkeur je hebt (meisje / jongen en leeftijdscategorie). Op basis van de gegevens waarover we beschikken maken we een passende keuze. De recente geschiedenis heeft ook laten zien, dat de kinderen op het centrum op een bepaald moment weer vertrekken (of omdat ze een leeftijd hebben bereikt dat ze elders kunnen wonen en leren, of omdat ze weer bij familie kunnen worden ondergebraacht). In dat geval doen we een voorstel voor een alternatief dat weer bij jouw wensen past.


Wat krijg ik te horen over / van mijn adoptiekind?

Omdat van de kinderen soms heel weinig bekend is (zelfs de achternaam en geboortedatum zijn soms onbekend) kan niet altijd veel achtergrond worden gegeven. Omdat we regelmatig het centrum bezoeken, kunnen wijzelf je op de hoogte houden van de ontwikkeling.

Wat je in elk geval krijgt, is een foto en de gegevens die we van het kind kunnen verzamelen.


Page in English